Høy Epleeddik
Utviklet i samarbeid med Denis Maréchal, tidligere kokk og lidenskapelig opptatt av syrlige smaker, gjenoppdag smaken av eplecidereddik ved å la deg bli båret av denne delikate kombinasjonen: syrligheten fra eplecidereddik, kombinert med sødmen fra honning og de urtete notene av høy.
Naturlig produkt, lett filtrert og upasteurisert, gjør eddik til en daglig refleks i kjøkkenet og dra nytte av dens utallige fordeler (ifølge medisinsk litteratur kan det være gunstig for å regulere blodsukkeret, lette fordøyelsen, tone huden…)
For å heve dine kulinariske forberedelser, vil det være perfekt å bruke som dressing til salater, for å marinere eller deglacere hvitt kjøtt, eller for å fullføre en dessert…
For originale og smakfulle måltider med høy, tenk på å kombinere det med andre produkter fra vårt sortiment: sirup, høyinfusjon…
Denne naturlige eplecidereddiken er ikke pasteurisert (det vil si oppvarmet til høy